Tel.: (+36-1) 354-3811

Betegtájékoztató BEMER kezeléshez

A BEMER (Bio-Elektro-Mágneses-Energia-Regulációs) kezelés az emberi test mikrokeringését erősíti. A mikrokeringés az emberi vérkeringés funkcionálisan legfontosabb része, amely a véredények legkisebb, rendkívül szerteágazó hálózatában megy végbe. Itt létfontosságú szállítási feladatokat lát el: gondoskodik a szöveteknek és a szerveknek oxigénnel és tápanyagokkal való ellátásáról, az anyagcsere-végtermékek elszállításáról és az immunrendszer aktivizálásáról. Egy korlátozott vagy zavart mikrokeringés következtében a sejtek gyorsabban öregszenek el, ami rossz közérzet és betegség oka lehet.

A kezelés két részből állhat. A kezelés első része a teljes test kezelése, ez (az irodalmi ajánlásoknak megfelelően) 8 percig tart. Ezt követi a helyi kezelés az ún. intenzív applikátorral, mely panaszaitól függően a nyakára, vagy a fülére irányulhat. Ez a kezelés általában 20 perces. A kezeléshez szükséges ingerintenzitást a kezelő személyzet állítja be az ajánlások alapján. A kezelés teljesen fájdalommentes.

A kezelés előtt és után Önt néhány kérdőív kitöltésére kérjük, orvosi konzultáción és néhány, nem fájdalmas vizsgálaton (pl. szédülés esetén egyensúlykontroll, fülzúgás esetén a hallás és a fülzúgás bemérése) kell részt vennie. A kezeléssorozat utáni konzultáción az orvos megbeszéli Önnel az esetleges további teendők lehetőségeit.

Az egészség nem minden, de egészség nélkül minden más semmi!

Close Menu